Is je persoonlijke smartphone en/of tablet toe aan vervanging? Of wil je de toestellen van de medewerkers binnen je bedrijf vervangen? Kom dan – bij voorkeur tijdens kantoortijden – naar onze SmartCom Store in Soest. In onze showroom heb je ruime keuze uit de nieuwste modellen van diverse merken.

Geautoriseerd telecom-reseller

SmartCom is zowel geautoriseerd Apple Reseller als officieel Samsung dealer. Je krijgt bij ons op deze merken dan ook de volledige garantie. En we mogen zelf reparaties uitvoeren aan je toestel en onderdelen vervangen door originele onderdelen. In bepaalde gevallen kan dat ter plekke. Dat scheelt tijd en kosten. Als milieuverantwoord bedrijf hebben wij eveneens een ruim aanbod in extra scherp geprijsde refurbished smartphones. Bij aanschaf van een smartphone of tablet kunnen we je desgewenst vrijblijvend adviseren over je huidige abonnement en je wellicht voorzien van een beter passend telefonie-abonnement.

Nieuwe of refurbished smartphone kopen

Overige apparatuur: o.a. VoIP centrale en M2M

SmartCom is eveneens adviseur en reseller van mobiele pin-apparaten en kan je prima van dienst zijn met onder meer kabels en overige accessoires voor zakelijke telecommunicatie/telefonie. Dat geldt bij één smartphone of tablet maar ook bij grote zakelijke telecom/telefonieprojecten. Hierbij ontzorgen we je volledig en garanderen we je dat je complete telefonie/telecommunicatie perfect werkt en wordt onderhouden. Wij hebben eveneens de nodige expertise op het gebied van Machine to Machine (M2M)-producten/oplossingen. Wij leveren bijvoorbeeld ook M2M simkaarten voor zakelijke apparatuur waaronder pinapparaten, meetapparatuur en sensoren voor o.a. zonnepanelen en liftsystemen. Vanzelfsprekend zijn we 24/7 paraat voor service en support, op afstand of op locatie. Eén van onze specialismes is VoIP (internetbellen). waarbij we de apparatuur leveren, inregelen en in ‘in de Cloud’ installeren.