SmartCom maakt ICT/automatisering eenvoudig. Maar we houden het ook superoverzichtelijk voor je. Dat geldt voor de functionaliteit die je krijgt. Maar ook voor de kosten. Of je nu MKB’er bent met tientallen (Cloud)werkplekken of ZZP’er, bij ons kun je een ICT-pakket naar wens (laten) samenstellen. Je betaalt dan, inclusief support, een vast maandbedrag. Zonder onverwachte kosten. Dankzij de gemakkelijke ICT-bouwstenen van ons SmartBrix-systeem kun je altijd en overal lekker werken. En is er geen tijdrovend en vervelend herhaaldelijk gezeur over allerlei onduidelijke ICT-kosten. Klinkt als lekker eenvoudig, toch? Het leuke is: dat is het ook.  

Slim zelf kiezen wat je echt nodig hebt

De innovaties en nieuwe mogelijkheden op het gebied van ICT gaan razendsnel. Misschien ben je op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden. Maar het kan ook zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bijvoorbeeld als een ICT-expert smijt met al te technische uitdrukkingen. Of als de zoveelste innovatie wordt opgedrongen en gepresenteerd als een revolutionaire en vooral onmisbare oplossing.

Dankzij ons lekker makkelijke SmartBrix ICT-bouwsysteem kies je gewoon zelf wat je nodig hebt. Blokje voor blokje. Hulp nodig bij het samenstellen van jouw ‘ICT bouwpakket’? Nodig ons uit voor een kosteloos maar verhelderend adviesgesprek.

Microsoft365 Cloud-omgeving

ICT/automatisering is een belangrijk hulpmiddel voor jou als ondernemer. Dat beseffen we als geen ander.Je moet overal en altijd lekker en veilig kunnen werken met je apparatuur, apps en software. Daar zorgen wij voor. Met slimme ICT totaaloplossingen die perfect aansluiten op de uitdagingen en ambities van je bedrijf. Maar ook met een uitstekende support en service. Onze oplossingen, vaak gebaseerd op de innovatieve en solide Microsoft365 Cloud-omgeving, maken je processen flexibeler en eenvoudiger zodat je je efficiency aantoonbaar verhoogt.