SmartCom Solutions, gevestigd in Soest, is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in ongeveer alle denkbare producten en diensten/oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering en telecommunicatie. Zowel ZZP’ers, MKB-ondernemers en grotere ondernemingen maar ook consumenten voorzien we van heldere adviezen in begrijpelijke taal en bieden we slimme oplossingen die hen tijd, moeite en kosten besparen. En die je de zekerheid bieden dat alle componenten optimaal zijn ingeregeld, beveiligd en werken. Eerder gaan we niet naar huis.

Persoonlijke service & ondersteuning

Maar het blijft techniek. Er kan altijd iets verkeerd gaan. Ons team is 24/7 paraat voor service en ondersteuning. En we verhelpen het probleem zo snel mogelijk voor je, op afstand of op locatie. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat apparatuur defect of beschadigd raakt. Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple iPhones, Apple computers en Samsung smartphones te repareren. Daarnaast repareren we ook andere merken en andere apparatuur waaronder desktop computers, laptops, tablets, printers en overige apparatuur.

Persoonlijke service en ondersteuning

Eén aanspreekpunt voor je ICT en telecommunicatie

Bij ICT en telecommunicatie zijn de verschillende componenten vaak afhankelijk van elkaar. Of beïnvloeden elkaar. Met SmartCom Solutions als totaalpartner heb je slechts één aanspreekpunt. Voor advies maar ook in geval van storingen die snel en goed verholpen moeten worden. We zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden: