Ligt je website er vaak uit of is je website niet snel genoeg? Dan heb je wellicht een te zware website voor je huidige webhostingpakket. Werkt je zakelijke e-mail niet zoals je wilt? Synchroniseert de e-mail op je smartphone bijvoorbeeld niet met de e-mail op je desktop computer of tablet? Of krijg je, ondanks het gebruik van een anti-virus pakket, nog steeds regelmatig allerlei spam binnen? En wellicht, maar dan ongemerkt, ook spyware of andere vormen van malware zodat je ICT-infrastructuur, je apparatuur maar ook de continuïteit van je bedrijf gevaar lopen? Dat wil je natuurlijk niet.

Centraal aanspreekpunt voor alle digitale zaken

Optimale beveiliging van je website en e-mail

Het kiezen van een solide hostingpartij en het juiste hostingpakket voor je website en e-mail hangt nauw samen met je overige digitale diensten. SmartCom heeft ruim 25 jaar ervaring in ICT en website. Onze adviseurs denken met je mee, geven je advies (o.a. over beveiliging), beheren de door jouw gekozen services en bieden extra ondersteuning, zowel op afstand als op locatie. Als we jouw website hosten, dan kunnen we die automatisch updaten en zorgen we hoe dan ook voor een optimale beveiliging, onder meer met een gratis SSL-certificaat (groen slotje).

Aanspreekpunt: makkelijk en overzichtelijk

Met SmartCom heb je slechts 1 aanspreekpunt voor al je digitale zaken, ook voor je webhosting. Lekker makkelijk en overzichtelijk, toch? Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten op het gebied van webhosting en verzekerd zijn van een snelle en probleemloze overstap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk ook als je nog geen website hebt maar overweegt om een professionele website te laten maken zijn we je graag van dienst.