Als je een website hebt of wilt hebben, heb je hostingservice nodig om je domeinnaam te kunnen gebruiken voor je website en je e-mail. Bij websitehosting wordt je website toebedeeld aan een server in een beveiligd datacenter. De server is permanent verbonden met het internet. Bij webhosting, ook wel shared hosting genoemd, deel je de server met andere gebruikers. En je kiest zelf een CMS (Content Management System) of sitebuilder zoals WordPress. Er zijn talloze grote en kleine, bekende en minder bekende hostingpartijen. Wat maakt het kiezen voor een hosting partij de juiste keus?

Optimale beveiliging van hosting

Overstappen naar andere hostingpartij?

Misschien wil je overstappen naar een andere hostingpartner. Omdat de huidige prijs te hoog is bijvoorbeeld. Of omdat hun specialisten nooit persoonlijk bereikbaar zijn of niet of nauwelijks service bieden. Of nog erger: omdat je website er regelmatig ‘uitklapt’. Hoe kies je uit alle webhosting-aanbieders de juiste partij? En hoe selecteer je het juiste webhostingpakket zodat je zakelijke e-mail altijd gegarandeerd probleemloos werkt. En waarbij je niet langer betaalt voor de diensten die je niet nodig hebt?  

Hosting-advies en ondersteuning op maat

Hosting-advies en ondersteuning op maat

Er is geen standaardantwoord op die vraag te geven. Want elk bedrijf, groot of klein, is anders en heeft andere wensen op het gebied van kantoorautomatisering, telecommunicatie, internet, wifi, hosting, beveiliging en back-up. Dit lijken wellicht losse componenten, maar ze hangen nauw samen. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen we je daar graag meer over. En informeren we je, in begrijpelijke taal, over de mogelijkheden om verzekerd te zijn van een snelle en goed beveiligde website en probleemloos gebruik van e-mail.