Wifi, oftewel draadloos internet, is natuurlijk niet meer weg te denken. Zowel bij ZZP’ers, kleine MKB-ondernemers als grote ondernemingen is een krachtige en stabiele Wifi-ontvangst vandaag de dag een absolute vereiste voor het gebruik van hun kantoorapparatuur Dat geldt ongetwijfeld ook voor jou. Want niets is zo ergerlijk als een Wifi-ontvangst die regelmatig volledig of bijna wegvalt. En dat nét wanneer het jou slecht uitkomt. Als je lekker aan het werk bent bijvoorbeeld. Je wilt in je bedrijf gewoon een supersnelle en ultrastabiele Wifi-ontvangst. Overal en altijd.

De oplossing voor een snelle en stabiele internetverbinding

Hoe dan ook ’n passende Wifi-oplossing

Als telecommunicatie/internetspecialist hebben wij veel ervaring met Wifi, met name in zakelijke omgevingen. We kunnen je dan ook gegarandeerd voorzien van een uitstekende Wifi-oplossing. Ook in uiterst goed geïsoleerde omgevingen, als er allerlei bouwkundige obstakels of belemmerende apparatuur is of in bijvoorbeeld grote magazijn/fabriekshallen. Wat je wensen en eisen op Wifi-gebied ook zijn, wij zorgen voor een passende oplossing. In samenwerking met de gespecialiseerde bekende Wifi-fabrikanten bieden we je onder meer een slimme en unieke totaaloplossing: een managed Wifi-abonnement.

Je hebt een volledig vrije modemkeuze

Sinds januari 2022 mogen Wifi-gebruikers (bedrijven en consumenten) vrijelijk zelf hun modem en router kiezen. Internetproviders kunnen dan niet meer verplichten dat je alleen hun modem en router kunt gebruiken. Je kunt hun apparatuur (blijven) gebruiken maar je kunt ook kiezen voor elk ander merk en type modem en router. Wettelijk is ook vastgelegd dat Wifi-gebruikers bij hun keuze hoe dan ook verzekerd moeten zijn en blijven van eenzelfde Wifi-doorgiftekwaliteit. Met ons managed Wifi-abonnement kun je je bestaande Wifi-apparatuur blijven gebruiken, als de hardware wordt ondersteund. Of je kiest voor onze supersnelle stabiele Wifi-pakket.